h

Partijen met rode stip voor hun naam laten U als burger keihard vallen! reken met ze af als u mag kiezen in maart.

19 februari 2019

Partijen met rode stip voor hun naam laten U als burger keihard vallen! reken met ze af als u mag kiezen in maart.

Foto: SP

Onlangs tekende vele de petitie om de energierekening van huishoudens omlaag te krijgen en de grote vervuilers hun eerlijke deel te laten betalen. Duizenden anderen deden al met u mee. Gisteren werd bekend dat de energierekening niet gemiddeld met 290 euro, maar met 334 euro is gestegen! Het kabinet van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie had verkeerde cijfers gebruikt.

Vorige week dinsdag stemde de Tweede Kamer over een motie van de SP. De coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie konden kiezen tussen de winsten van Shell of een lagere energierekening voor mensen. Ze kozen voor Shell. Wederom lieten ze zien dat ze er zijn voor de grote bedrijven en niet voor de mensen.

Reactie toevoegen

U bent hier