h

Nieuwjaarsboodschap Antonio Hidalgo, interim voorzitter SP Moerdijk

8 januari 2019

Nieuwjaarsboodschap Antonio Hidalgo, interim voorzitter SP Moerdijk

Foto: SP

 

 

Als interim voorzitter wil ik iedereen het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Ik wens allen een jaar vol gezondheid, geluk en vooral rechtvaardigheid.

 

Zolang wij in de gemeente Moerdijk liever geld in het water gooien (haven) in Zevenbergen i.p.v. in armoedebestrijding… en SP Moerdijk al jaren voorzien heeft dat het water veel meer geld gaat kosten dan gepland en de gemeente Moerdijk komt die Eurootjes bij u ophalen als belastingbetaler...

Is dat uw bedoeling?

Foto: SP

 

Zolang er in Nederland de rekening wordt gepresenteerd aan de gewone man , terwijl de vrienden van Rutte alleen maar profiteren… en SP met het klimaatakkoord nadrukkelijk heeft aangegeven dat het eerlijk verdeeld moet worden maar, dat gaat niet   gebeuren dankzij de VVD en kornuiten.

 

En in Europa de banken worden gepamperd en de gewone belastingbetalende burger voor het gokken met ons geld door de banken moet betalen…. En SP tegen elke vorm van dit soort onzin tegengaat.

 

Vind u ook dat het in 2019 anders moet dan hoe het nu gaat? Tijd voor rechtvaardigheid! Dan is het verstandig om met ons mee te doen, meldt u aan: https://doemee.sp.nl/

 

Het allerbeste voor u in 2019! en ga in maart alstublief stemmen!

 

Met een sociale groet,

 

Antonio Hidalgo

------

 

Antonio Hidalgo vervangt Arjen Zwartbol als voorzitter. Arjen kon zijn werk niet combineren met zijn voorzitterschap. Sinds december is Antonio tijdens de ledenvergadering gekozen als  interim voorzitter van SP Moerdijk.

Reactie toevoegen

U bent hier