h

Kiezen we de onbetrouwbare Rutte of kiezen we rechtvaardigheid! HET IS AAN U IN MAART.

21 januari 2019

Kiezen we de onbetrouwbare Rutte of kiezen we rechtvaardigheid! HET IS AAN U IN MAART.

Wie gelooft dit kabinet Rutte nog? Iedereen zou erop vooruitgaan werd er beloofd bij het aantreden. Intussen is de energierekening gestegen, net zoals de zorgpremie, de kosten voor kinderopvang, en de huren. Sinds 1 januari moeten we door de verhoogde btw ook meer afrekenen aan de kassa van de supermarkt.

Maar de lonen stijgen nauwelijks. En dit is al jarenlang het geval. Ondanks dat de winsten van bedrijven hoger zijn dan ooit te voren, de salarissen aan de top gigantisch en grote bedrijven steeds minder belasting hoeven te betalen waardoor ze steeds meer geld overhouden, blijven de lonen in Nederland achter.
 
We zijn de mooie praatjes van dit kabinet Rutte beu, het is tijd voor actie. Wij willen dat de lonen stijgen en de overheid kan daar aan bijdragen door in ieder geval het minimumloon met 10 procent te verhogen. Als de laagste lonen omhoog gaan, kan dit ook een verhogend effect hebben op de rest van de lonen. En dat is precies wat we nodig hebben!

Helpt u mee? Deel het filmpje!

Reactie toevoegen

U bent hier