h

15 september: Tijd voor Rechtvaardigheid

26 augustus 2018

15 september: Tijd voor Rechtvaardigheid

Foto: SP

 

10 jaar geleden ging de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet. Het bleek het begin van een gigantische crisis. De bankiers hadden gegokt, de samenleving verloren. 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden. Daarom start onze Lilian op 15 september een nieuw initiatief: Tijd voor Rechtvaardigheid. Op die dag organiseren we een grote manifestatie in het centrum van Rotterdam. Lilian zal daar vertellen wat haar drijft om dagelijks te knokken voor een andere samenleving en hoe die samenleving eruit kan komen te zien.

 
Wat?: Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid
Waar?: Centrum Rotterdam
Wanneer?: 15 september - ontvangst vanaf 13.00 uur, het programma start om 13.30 uur en is rond 15.30 uur afgelopen.  

We hebben jouw hulp hard nodig om deze dag tot een groot succes te maken. Daarom vragen we je of jouw afdeling met minimaal 10 mensen naar Rotterdam wilt komen. Zorgt jouw afdeling voor genoeg mensen om een bus te huren? Dan betalen wij de helft van de buskosten. Aanmelden kan hier: sp.nl/15september

Foto: SP

Samen gaan we er een prachtige dag van maken!

 

Reactie toevoegen

U bent hier