h

AFSCHEID OUDE RAAD 28 MAART 2018

30 maart 2018

AFSCHEID OUDE RAAD 28 MAART 2018

Foto: SP

Op woensdag 28 maart j.l. was het in de raadszaal van het gemeentehuis van Moerdijk een drukte van belang. Familie, vrienden en overige belangstellenden waren bijeengekomen om afscheid te nemen van de vertrekkende raadsleden. Sommige raadsleden hebben op eigen initiatief besloten niet verder te gaan. Anderen waaronder helaas ons raadslid Remco Luhrman ondanks zijn tomeloze inzet zijn niet herkozen.

Foto: SP

Ook de bijenlinten zijn in eerste instantie zijn idee voor de gemeente Moerdijk.

Wij vinden het uiteraard erg jammer dat zijn inzet niet is beloond door de kiezer.

 

Burgemeester Klijs had voor ieder van de vertrekkende raadsleden een mooi afscheidswoordje voorbereid. Daarna werden ze met een bloemetje en een mooie prenttekening in het zonnetje gezet.

De komende vier jaar is Bennie Blom opnieuw de vertegenwoordiger van de plaatselijke SP afdeling in de gemeenteraad. Gelukkig wordt hij bijgestaan door twee commissieleden, namelijk Remco Luhrman en Antonio Hidalgo Aragones.  Alle input en steun van de overige leden is daarbij zeer belangrijk voor Bennie.

Wij staan zelf nog even stil bij de raadswisseling op onze ledenbijeenkomst van 11 april a.s.

Reactie toevoegen

U bent hier