h

Beste mede socialisten

10 december 2017

Beste mede socialisten

 

Het is alweer de laatste tribune van 2018 en dus alweer bijna een jaar voorbij . Wat je dan toch allemaal automatisch doet , tenminste ik wel, is terug kijken op het jaar.

Afgelopen Mei ben ik tot voorzitter gekozen van de mooiste SP afdeling van Nederland en dat zeg ik met trots, want we hebben een prachtige club.

We zijn begonnen met de voorbereidingen van de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Samen met een groep enthousiaste leden hebben we een geheel nieuw verkiezingsprogramma geschreven. Een verkiezingsprogramma opgesteld door de leden! Elke maandagavond zaten we met een clubje enthousiastelingen bij elkaar te overleggen en te denken hoe we met de SP Moerdijk de komende vier jaar verder willen.

We hebben de lijst trekker gekozen, Bennie Blom, hij is vol enthousiasme begonnen om met de leden die zich verkiesbaar hebben gesteld te gaan praten.

Er is langs de deuren gegaan en leden zoals Mies en Bianc,  Antonio en Desi en Annemiek hebben zich hier hard voor ingezet

En als ik daar op terug kijk ben ik trots, trots dat ik lid ben van deze club.

Op 13 December op de algemene leden vergadering zal het verkiezingsprogramma gepresenteerd worden en heeft u als lid inspraak. Tijdens de vergadering zullen we dan ook het programma ter stemming brengen. Ook zal er de voordracht zijn van de verkiezingslijst door de kiescommissie en kan u uw stem uitbrengen.

En dan het nieuwe jaar, wat gaat dat brengen? Ik ga voor een Socialer Moerdijk en dat kan!

Dat kan door om u heen het socialistisch geluid te laten horen, dat kan door natuurlijk op de SP te gaan stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, dat kan door u aan te sluiten bij onze acties en dat kan…………..door de leden-verdubbelaar

Als elk lid van de SP Moerdijk in 2018 een  nieuw SP lid werft hebben we 100% groei! Doet u mee?

Oké wedstrijdje: wie in 2018 de meeste leden werft wint een diner bon t.w.v.  E50,- 

Ik ben benieuwd en kijk uit naar 2018, het jaar dat de gemeente Moerdijk Socialer wordt!

 

Prettige feestdagen en veel geluk in het socialere jaar 2018

 

  Arjen Zwartbol Voorzitter SP Moerdijk

Reactie toevoegen

U bent hier