h

Bericht voor alle leden, v.d. voorzitter

4 september 2017

Bericht voor alle leden, v.d. voorzitter

Foto: SP

Foto: Arjen Zwartbol

Beste Leden,

De zomervakantie is weer ten einde het leven heeft weer zijn dagelijks gangetje terug gevonden. Politiek gezien was er in de gemeente wel een voorvalletje, wethouder weggestuurd maar als je alles zou moeten geloven is het verder peis en vree en is er niets aan de hand.

Dat vernisje  blijkt alleen wel wat barstjes en scheuren te hebben, dat weten degenen die ziek zijn , de senioren , of als je zonder werk zit of als je een huurhuis hebt, of als je …. en ga zo maar door.

Volgend jaar maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen, wordt er dan weer gekozen voor dat vernisje of  toch voor een socialer Moerdijk?

Om dat laatste te bereiken zijn we bezig met acties en volgen er nog vele acties. We gaan de straat op om het aan de mensen te vragen. We zijn bezig met een helder verkiezing programma waar de burger in centraal staat.

En we zijn op zoek naar mensen die mee willen doen, mee willen denken, mensen die hun verantwoording willen nemen en een voortrekkers rol willen spelen. En die zijn hard nodig in de gemeente raad, in het bestuur, in de actiegroepen, op de ledenvergaderingen enz.

Door te doen kunnen we verschil maken tussen een voortsukkelend gemeente Moerdijk waar alles peis en vree is, toch? of een sociaal Moerdijk waar iedereen mee telt

Arjen Zwartbol, voorzitter SP Moerdijk

 

Reactie toevoegen

U bent hier