h

Roemer rent voor Serious Request

12 december 2016

Roemer rent voor Serious Request

In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Hier wil de SP graag een steentje aan bijdragen, en daarom organiseren we een sponsorloop van het Binnenhof in Den Haag naar Breda. Verschillende (kandidaat) Kamerleden lopen mee, zoals bijvoorbeeld Michiel van Nispen, Lilian Marijnissen, Ron Meyer en Sandra Beckerman.

Lopers komen als alles goed gaat tussen 11.30 uur en 13.30 uur door Zevenbergen!( kom ze aanmoedigen) men drinkt een kopje koffie bij:

eetcafé Tumi’s , Zuidhaven 13.

Foto: SP

Het laatste stuk van de in totaal 88 kilometer durende loop wordt afgelegd door de Bredase wethouder Patrick van Lunteren en lijsttrekker Emile Roemer.

https://kominactie.3fm.nl/actie/roemer-run

 

Foto: SP
Wil jij de Roemer Run steunen? Je kunt in de laatste kilometers een stukje met Emile meerennen. Meld je daarvoor wel even aan bij Meta Meijer, via mmeijer@sp.nl En natuurlijk zien we graag dat iedereen klikt op 'sponsor deze actie'! Bedankt!

Reactie toevoegen

U bent hier