h

LANDELIJKE AFTRAP VERKIEZINGEN

6 december 2016

LANDELIJKE AFTRAP VERKIEZINGEN

Foto: SP

 

Een verslag van Bianca Reniers:

Op zaterdag 26 november j.l. gingen we  met de auto naar Breda. Hiervandaan vertrok een bus naar Den Haag, vol met gezellige SP-ers uit Breda en wij natuurlijk. In Den Haag was een grote tent opgezet voor de SP.

Hier binnengekomen kregen we een warm welkom van Ron Meyer en Emiel Roemer.  De zorg en natuurlijk het zorgfonds waren deze dag het belangrijkste onderwerp.

Er waren veel sprekers op het podium voor goede zorg. Ook waren er leuke bands die goede nummers speelden. Ook de inwendige mens werd goed verzorgd met thee en broodjes.

Na de nationale aftrap konden we via een App een foto-print laten maken. Een leuk idee waar gretig gebruik van werd gemaakt.  Daarna werd er op een ronde knop gedrukt waarbij een hoop rook en confetti de tent in kwamen spuiten.

Daarna gingen we in een massale optocht door Den Haag terug naar het Malieveld waar de bussen op ons stonden te wachten om weer naar het Brabantse land te kunnen gaan. Dit was het verslag van Bianca Reniers.

Reactie toevoegen

U bent hier