h

6 APRIL – REFERENDUM- STEM TEGEN, MAAR GA WEL STEMMEN!

15 maart 2016

6 APRIL – REFERENDUM- STEM TEGEN, MAAR GA WEL STEMMEN!

Foto: SP

De EU is al te groot, Oekraïne te instabiel

 

Ook al roepen voorstanders om het hardst van niet. In Oekraïne zien ze het verdrag als een opstapje naar EU-lidmaatschap. Wilt u een nog grotere EU? Door dit verdrag wordt Oekraïne nog meer een speelbal tussen de EU en Rusland.

 

Geen open grenzen voor corruptie

De corruptie in Oekraïne is enorm. Schatrijke oligarchen hebben de politiek, economie en justitie in hun zak. Zaken doen op één aangesloten Europese markt. Dat betekent open grenzen voor corruptie.

 

Speel werknemers niet tegen elkaar uit

Europese werknemers zullen moeten concurreren met de extreem lage lonen in Oekraïne. En veel verouderde bedrijven daar zullen de open markt niet overleven, waardoor vele werklozen ergens anders in Europa werk moeten zoeken. Uiteraard zijn de superrijken en de multinationals voor. Het zijn echter de werknemers daar en hier die de rekening betalen.

 

Reactie toevoegen

U bent hier