h

Antonio Hidalgo Aragones Nieuw commissielid SP Moerdijk

9 december 2015

Antonio Hidalgo Aragones Nieuw commissielid SP Moerdijk

Foto: SP

Beste SP-leden en SP geintresseerde , Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Antonio Hidalgo Aragones, 33 jaar oud en geboren in Utrecht. Mijn ouders zijn beide van Spaanse komaf en zijn in 1971 als gastarbeiders naar Nederland gekomen. Mijn ouders hebben zich aangepast aan Nederland en wonen hier nog steeds met veel plezier. Zij hebben hard gewerkt zodat mijn zus, broer en ik nooit tekort hebben gehad. Al jaren genieten ze van hun welverdiende pensioen. Sinds 2012 woon ik in de gemeente Moerdijk, waar ik met veel plezier woon. Eerst in Klundert en daarna in Zevenbergen. Heb gewerkt als leraar in het onderwijs en ben daarna overgestapt naar ICT. Mijn hobby's zijn lezen, geschiedenis, koken en wandelen. Ben al meer dan een jaar getrouwd met mijn vrouw Daisy en wonen zeer gelukkig samen in Zevenbergen. Men beschrijft mij als sociaal, actief en behulpzaam. Drie kenmerken die naadloos passen in de gedachtegoed van de SP. In het nieuws lees ik dat er zowel lokaal als in ons Nederland vele misstanden zijn, waarbij mensen buitengesloten worden. Denkt u maar aan de zorg die steeds meer bij de gemeenten terechtkomt, de ouderen en de participatiewet, waarbij betaald werk door bijstandsgerechtigden wordt gedaan ter behoud van hun uitkering. Zaken waar ik een mening over heb, maar deze ook graag wil laten horen. Vandaar dat ik als commissielid Sociale Infrastructuur graag een steentje wil bijdragen aan een sociaal en sterk Moerdijk waar iedereen meetelt!
 

Reactie toevoegen

U bent hier