h

SP : Reclamebeleid blijft mistig

13 december 2011

SP : Reclamebeleid blijft mistig

Iedereen kan zien dat door het nieuwe reclamebeleid een nog grotere verrommeling is ontstaan en dat de publieke ruimte in handen is gevallen van de commercie. En of het allemaal wel klopt volgens de bestaande regels, normen en waarden is nog een hele grote vraag.

Zo hebben we nog steeds geen antwoord gekregen op de vraag of de informatieborden nu het reclameborden zijn geworden vergunningplichtig zijn. En dat de aangelegde infrastructuur voor deze informatieborden een nutteloze investering is geweest.

O ja en voor wie het nog niet wist: het dossier valt onder verantwoordelijkheid van wethouder Koevoets... maar dat had u wellicht gezien alle missers al begrepen!

Lees verder in de blog van Bennie Blom

U bent hier