h

Lantaarnpalen

14 oktober 2009

Lantaarnpalen

Vrijdag 25 september zijn onaangekondigd door B&W een aantal lantaarnpalen bijgeplaatst op het stukje Dikkendijk tussen de N 285 en De Pelikaan. Dat is pure geldverspilling omdat daar na zonsondergang niemand komt buiten de paar bewoners.

Dat de twee palen die er stonden zouden worden vervangen was bekend, maar dat er een aantal met groot wit spreidlicht uitgeruste palen bijgeplaatst zijn is niet aangekondigd. Waardoor, volgens ons, B&W in strijd met de voor iedereen in Moerdijk geldende regels handelen. Vervangen is goed maar zonder inspraak palen bijplaatsen op plaatsen waar geen stroomkabel ligt, en waar zeer weinig verkeer is, vinden wij pure geldverspilling. Wij hebben hierover vragen gesteld, die u onder dit bericht kunt vinden.

U bent hier