h

Marktwerking en ziekenfonds

14 december 2008

Marktwerking en ziekenfonds

De zorgpremies zouden volgens Edith Schippers van de VVD minder stijgen dan ten tijde van het ziekenfonds en in buitenlandse onderzoeken kwam het Nederlandse zorgstelsel als het beste uit de bus. Hebben al deze mensen nu ongelijk en moeten ze blij zijn met de nieuwe Zorgverzekeringwet? Nee, mevrouw Schippers zit er naast

Dat schrijft SP Tweede Kamerlid en oud-huisarts Henk van Gerwen in BN/De Stem als reactie op een eerder geplaatst artikel van de vice-voorzitter van de VVD kamerfractie. Lees beide onderstaande artikelen en oordeel zelf wie het beste met u voorheeft. En lees vooral ook het commentaar van de mensen die zwaar getroffen zijn door de ramp van de marktwerking van het huidige Zorgverzekeringsstelsel.

U bent hier