h

Bedrijven saneren niet nodig

14 juni 2008

Bedrijven saneren niet nodig

Na een oproep van B&W om deel te nemen aan een rondrit langs bedrijven die het college wil saneren met geld dat zij denkt te vangen uit Logistiek Park, hebben wij een aantal suggesties gedaan. Hierbij zijn wij vooral uitgegaan van de financiƫle mogelijkheden die Moerdijk nu heeft. Het heeft immers geen enkel nut om te rekenen op een berg geld uit dat "park" want het komt er toch niet. De enige mogelijkheid die dan overblijft is verkopen van aandelen in het havenschap Moerdijk aan het Havenbedrijf Rotterdam. Daar is tot nu toe zelfs coalitiepartij CDA tegen, terwijl wethouder Ada Grootenboer ook van die partij is. Of de CDA-fractie tegen zal blijven zal de tijd uitwijzen.

Lees het artikel met onze brief in BN/DeStem

U bent hier