h

SP Moerdijk present bij inspiratiesessie zorg.

22 september 2016

SP Moerdijk present bij inspiratiesessie zorg.

.Op maandag 26 september houd Moerdijk Lokaal een inspiratiesessie over de zorg om 20.00 uur in het gemeentehuis te Zevenbergen.

Ook de SP zal hier aanwezig zijn. De SP is een van de voorvechters voor betere, betaalbare en eerlijke zorg. Er zijn genoeg voorbeelden in onze gemeente waar het fout gaat met betrekking tot zorg.

Zoals de SP in de Tweede Kamer toenadering zoekt bij andere partijen om de zorg beter, eerlijk en betaalbaar te houden, heeft  SP Moerdijk ook voornemens om partijen te zoeken die onze zorgen over de zorg delen. En vervolgens oplossingen zoekt om de problemen aan te pakken.

SP Moerdijk waardeert dat Moerdijk Lokaal een inspiratiesessie heeft georganiseerd over de zorg. Wij hopen op een grote opkomst en dat er informatie uitgewisseld zal worden. Alles met maar een belangrijk doel; eerlijke en goede zorg voor onze burgers uit onze gemeente.

Foto: SP

En mocht u ook de zorg op landelijk niveau eerlijk, beter en betaalbaar willen hebben dan zou ik u graag willen attenderen op het Nationaal Zorgfonds: www.nationaalzorgfonds.nl

Reactie toevoegen

U bent hier