h

Teken de petitie tegen de btw verhoging!

21 oktober 2017

Teken de petitie tegen de btw verhoging!

Foto: SP

Tekent u a.u.b. de petitie die door meerdere linkse partjen is opgezet,

want niet alleen boodschappen worden duurder maar ook bijv. de kapper, treinkaartjes en medicijnen deze vallen nu onder het 6% tarief maar deze gaan naar 9% hou dit tegen en teken de petitie door op onderstaande link te klikken en in te vullen!

bijvoorbaat dank

https://www.geenbtwverhoging.nl/

Reacties

De inkomsten belasting verlagen en vervolgens de BTW 2x verhogen, eerst van 19 % naar 21% en nu weer van 6% naar 9% is : "Een sigaar uit eigen doos" uitdelen aan het NL-volk welke deze "rechtse maatregelen" niet zullen "pikken" ! !

schandalig!

Hoezo iedereen gaat erop vooruit?

Reactie toevoegen

U bent hier