h

2de kamerlid Michel van Nispen te gast bij de bakkerij rolt deur. in Zevenbergen

10 februari 2017

2de kamerlid Michel van Nispen te gast bij de bakkerij rolt deur. in Zevenbergen

Foto: SP

Op zondag 19 februari van 2e kamerlid en kandidaat tijdens de verkiezingen van 15 maart voor de SP, te gast zijn bij de talkshow “de bakkerij rolt deur” in café de bakkerij. Naast Michel zijn te gast Marianne Thieme (heeft afgezegd) in plaats van Marianne komt Bas van't Wout kamerlid voor de VVD en Theo Hiddema (strafpleiter). De gasten worden geïntroduceerd door Henk den Ridder. De gasten worden op vakkundige wijze aan de tand gevoeld door Toine Rongen. Verder wordt deze middag muzikaal ondersteund door singer/songwriter Jeroen Janssen.

Café de bakkerij vindt u op de markt 7 te Zevenbergen. De aanvang is 15:00u, U kunt terecht vanaf 14:00uur.

Toegang Gratis

Reactie toevoegen

U bent hier