h

OUDE SUPERMARKT FIJNAART

18 november 2016

OUDE SUPERMARKT FIJNAART

Foto: SP

Door: Annemiek Krijnen  voorziter SP Moerdijk

Veel mensen uit Fijnaart ergeren zich al jaren aan de leegstaande supermarkt midden in hun dorp.

Afgelopen week kwam dit onderwerp weer eens aan de orde in de gemeenteraad.

Het is een vervelende zaak dat de gemeente blijkbaar niets aan het pand kan doen omdat dit pand eigendom is van Green Real Estate.  Bewoners maken zich terecht zorgen over vandalisme en brandstichting. Zij vinden het hek dat nu geplaatst is rondom het verloederde pand geen echte verbetering.

Foto: SP

Maar kan er geen oplossing gevonden worden met de welstandscommissie. Want dat het pand in Fijnaart niet aan de welstandseisen voldoet is een feit. SP-Moerdijk gaat dit onderzoeken, want ook zij blijft het vreemd vinden, dat deze situatie zich nu al jaren kan voortslepen zonder een oplossing in zicht. En met name de onveiligheid rondom dit gebouw midden in een dorpskern, is onaanvaardbaar.

Reactie toevoegen

U bent hier