h

Houd HUISARTSENPOST Roosendaal OPEN!

18 mei 2016

Houd HUISARTSENPOST Roosendaal OPEN!

 

Inwoners uit maar liefst 17 plaatsen uit onze regio kunnen nu nog terecht bij huisartsenpost Roosendaal voor huisartsgeneeskundige problemen buiten reguleren openingstijden. De Stichting Huisartsenposten West-Brabant willen de Roosendaalse huisartsenpost mogelijk sluiten. Bij spoedeisende problemen zouden inwoners dan moeten uitwijken naar de huisartsenpost in Bergen op Zoom.

Na het verdwijnen van de mogelijkheid om in Roosendaal te bevallen is dit opnieuw een stap in de verkeerde richting. Ook is de kans groot dat ook de afdeling Spoedeisende hulp uit Roosendaal gaat verdwijnen. Dit kan en mag niet gebeuren.

CDA Roosendaal vindt het niet meer dan logisch dat een stad met bijna 80.000 inwoners beschikt over een eigen huisartsenpost! Dan praten we niet eens over alle inwoners van omliggende gemeenten. We vinden de huisartsenpost een basisvoorziening voor onze gemeente en regio. Goede, veilige en bereikbare zorg is van essentieel belang.

Wilt u ook dat onze huisartsenpost niet verloren gaat voor Roosendaal? Like & deel dan deze pagina op facebook.

Hartelijk bedankt voor uw steun!

Zo kunnen we samen optrekken in de strijd om de Roosendaalse huisartsenpost open te houden. Met elkaar kunnen we een duidelijk signaal afgeven aan de Stichting huisartsenposten West-Brabant: HOUD huisartsenpost Roosendaal OPEN!

Reactie toevoegen

U bent hier