h

Super zaterdag!

19 april 2016

Super zaterdag!

Foto: SP

DOE MEE AAN SUPER-ZATERDAG OP 14 MEI 2016 IN BREDA

Super-zaterdag is een dag waarop tientallen SP-ers uit een regio samen de wijk in gaan om bij mensen aan te kloppen.  De regio West Brabant gaat dit voor de eerste doen op zaterdag 14 mei a.s. in Breda. Het zou geweldig zijn als we dit met veel mensen kunnen doen. Op deze dag vragen wij aandacht voor de landelijke zorgcampagne. Deze campagne wordt opgestart voor een nieuwe volksverzekering. Over een paar weken ontvangt iedereen meer informatie over deze zorgcampagne.  

HET PROGRAMMA OP 14 MEI

Inloop vanaf 10.30 uur
Briefing start om 11.00 uur
We lopen door de wijk van 12.00 tot 14.00 uur
Koffie, thee, lunch en borrel worden verzorgd door de afdeling Breda
verzamelpunt is bij Gemeenschapshuis Erasmus aan de Erasmusweg 24 te Breda.
Bij noodweer wordt er uiterlijk vrijdag 13 mei besloten tot afgelasten.

 

Heeft u zaterdag 14 mei een paar uurtjes over voor het goede doel. Neem dan contact op met onze voorzitter Annemiek (annemiek.krijnen@ziggo.nl) of tel.nr 0168-337636. We proberen met elkaar mee te rijden naar Breda.

Reactie toevoegen

U bent hier