h

Hank Megens nieuw Commissielid voor SP Moerdijk

8 december 2015

Hank Megens nieuw Commissielid voor SP Moerdijk

Foto: SP

Even voorstellen, mijn naam is Hank Megens. Ik ben 47 jaar gelden geboren in Herpen (Noord Oost Brabant).

Na de lagere school en de MAVO ben ik na een paar jaartjes MTS terecht gekomen op de MEAO.

Na mijn militaire dienstplicht (dat was toen nog) ben ik na wat tijdelijke baantjes in 1994 in de transportwereld terecht gekomen als medewerker bedrijfsbureau, waar ik me bezig hield met de uren en onkosten van de chauffeurs, als mede het onderhoud van de soft-, en hardware die we hier voor gebruikten. Na  een verhuizing van het bedrijf van Oss (SP bolwerk van het eerste uur) naar het industrieterrein Moerdijk, ben ik mee verhuisd, en terecht gekomen in Zevenbergen. Ik woon hier nu bijna 20 jaar, je kan dus wel zeggen dat West Brabant me ook bevalt.

Na verschillende reorganisaties hebben het bedrijf en ik besloten om in 2014 uit elkaar te gaan.

Na een (sabbatical) jaartje heb ik besloten om actief te worden in mijn partij, de SP. Op 17 december wordt ik samen met Antonio geïnstaleerd als burgerraadslid voor onze partij.

Ik hoop dat ik samen met de gemeente-, en burgerraadsleden namens de Sp voor alle burgers in de gemeente een positief verschil kan gaan maken.

Reactie toevoegen

U bent hier