h

SP FAMILIEDAG 2015

4 juni 2015

SP FAMILIEDAG 2015

Foto: SP

Op zondag 31 mei kwamen zo’n 3000 SP’ers bijeen in burgers zoo Arnhem voor de SP-familiedag.

Het was weer een SP waardige dag er waren sprekers muziek, cabaret en natuurlijk ook een bezoek aan de dierentuin behoorde ook tot de mogelijkheden.  

Partijvoorzitter Jan Marijnissen opende de dag. Onze fractievoorzitter Emile Roemer maakte van de van de mogelijkheid gebruik om onze partijvoorzitter te danken voor zijn tomeloze inzet.  Met bloemen en een fles wijn en een enorm applaus van het publiek werd het boegbeeld van onze partij geëerd , velen onder ons zijn door hem geïnspireerd en dit heeft ervoor gezorgd dat wij de grootste partij op links zijn. Bij de Eerste Kamerverkiezingen zijn we de grootste partij op links geworden. En we gaan door beloofde Emile Roemer, De volgende keer maken we onze partij de grootste van Nederland!’  Ook Tiny Kox, fractievoorzitter in de Eerste Kamer, kwam aan het woord. Hij sprak over de verkiezingswinst van de SP bij de Provinciale Statenverkiezingen, waardoor de SP nu negen zetels in de senaat heeft. Ondanks het miezerige weer was het goed vertoeven in burgers bush, het overdekte gedeelte van de dierentuin zorgde ervoor dat men droog van de dieren

 en hun omgeving konden genieten.  Ook was er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met Kamerleden van onze partij.  Zo kon men genieten van een afwisselende dag voor ieder wat wils!!!

Reactie toevoegen

U bent hier