h

SP- er Jan de Wit bezocht Zevenbergen

27 maart 2015

SP- er Jan de Wit bezocht Zevenbergen

Foto: SP

Jan de Wit onze voormalige SP tweede kamerlid was afgelopen zondag 22/03 voor de tweede keer uitgenodigd, om deel te nemen aan de bakkerij rolt deur in zijn geboorteplaats Zevenbergen.  Ook aanwezig was Hans knoop journalist en bekend van de zaak Menten en Ruud van den Berg oftewel Huub Hangop.  Gespreksleiders waren Henk Den Ridder en Toine Rongen  die op een serieuze met een  humoristische twist de actuele staat van onze tolerantie aan de tand voelde.  Onderwerpen als; vechtscheidingen, Palestina, wanorde in de zorg en de overmatige regelgeving in Nederland kwamen aan bod, zware onderwerpen maar door de expertise  van de gasten was het voor het publiek een leuke en interessante middag.  

Reactie toevoegen

U bent hier