h

Nieuws uit 2015

31 december 2015

Miljoenen voor projectontwikkelaar

Donderdag 17 december is met de kleinst mogelijke meerderheid besloten tot verdere afbraak van Zevenbergen. Na sloop van De Schakel, de Huishoudschool het laatste gebouw van suikerfabriek de Dankbaarheid, de wederopbouw huizen 1940, de St. Josephschool, de stadsmuur, is nu onder andere het stuk Markt aan de beurt met karakteristieke panden die kenmerkend zijn voor de wederopbouw van 1945. Hieronder volgt het verhaal dat ik voor de eerste termijn heb gehouden

Lees verder
21 december 2015

Thema avond met tweede kamerlid Paul Ulenbelt basis inkomen en pensioenen

Foto: SP

Namens de afdeling Haldberge nodigen wij u uit voor een thema-avond over het

Lees verder
21 december 2015

Afbraak van sociale huurwoningen wordt duur betaald!

Foto: SP

Wonen is een grondrecht. In onze grondwet staat in artikel 22 opgenomen dat ‘bevordering van voldoende woongelegenheid voorwerp is van zorg der overheid’.

Lees verder
20 december 2015

Nieuwe commissieleden SP benoemd in gemeenteraad

Foto: SP

Donderdag 17 december werd in de gemeenteraad gestemd op vijf aspirant commissieleden. Onder deze vijf waren twee van de SP, Hank Megens en Antonio Hidalgo Aragones.

Lees verder
13 december 2015

Kerstwens

Foto: SP

    

Lees verder
9 december 2015

Antonio Hidalgo Aragones Nieuw commissielid SP Moerdijk

Foto: SP

Beste SP-leden en SP geintresseerde , Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Antonio Hidalgo Aragones, 33 jaar oud en geboren in Utrecht. Mijn ouders zijn beide van Spaanse komaf en zijn in 1971 als gastarbeiders naar Nederland gekomen. Mijn ouders hebben zich aangepast aan Nederland en wonen hier nog steeds met veel plezier. Zij hebben hard gewerkt zodat mijn zus, broer en ik nooit tekort hebben gehad. Al jaren genieten ze van hun welverdiende pensioen. Sinds 2012 woon ik in de gemeente Moerdijk, waar ik met veel plezier woon. Eerst in Klundert en daarna in Zevenbergen. Heb gewerkt als leraar in het onderwijs en ben daarna overgestapt naar ICT. Mijn hobby's zijn lezen, geschiedenis, koken en wandelen. Ben al meer dan een jaar getrouwd met mijn vrouw Daisy en wonen zeer gelukkig samen in Zevenbergen. Men beschrijft mij als sociaal, actief en behulpzaam. Drie kenmerken die naadloos passen in de gedachtegoed van de SP. In het nieuws lees ik dat er zowel lokaal als in ons Nederland vele misstanden zijn, waarbij mensen buitengesloten worden. Denkt u maar aan de zorg die steeds meer bij de gemeenten terechtkomt, de ouderen en de participatiewet, waarbij betaald werk door bijstandsgerechtigden wordt gedaan ter behoud van hun uitkering. Zaken waar ik een mening over heb, maar deze ook graag wil laten horen. Vandaar dat ik als commissielid Sociale Infrastructuur graag een steentje wil bijdragen aan een sociaal en sterk Moerdijk waar iedereen meetelt!
 

Lees verder

Pagina's

U bent hier