h

Weer terug

27 januari 2013

Weer terug

Weer terug
Zoals iedereen die deze site bezoekt heeft kunnen zien is er gedurende een aantal maanden niets meer mee gebeurt. Dat is erg jammer maar de verklaring is – gedeeltelijk – dat ik door erg vervelende lage rugpijn nergens meer aan toe ben gekomen de laatste maanden.

Omdat het ongeveer begon in de laatste campagne waarin er nogal wat wordt gesjouwd met zware zaken en je spieren aanspreekt die het hele jaar niet hoeven te werken, werd aangenomen dat het daarvandaan kwam. Toen pijnstillers, penicillinekuren en fysiotherapie niet meer hielpen en zich veel vocht ging verzamelen in mijn benen, waardoor ik o.a. geen auto meer kon rijden en bijna niet meer kon lopen, ging ik op 3 januari “even” voor een onderzoekje naar het Sint Franciscus ziekenhuis in Roosendaal. Ik kwam weer thuis op 17 januari na veel onderzoeken en een buikoperatie en moet nog heel wat aansterken om in de buurt te komen van mijn normale peil. Ondertussen draait de SP tent natuurlijk gewoon door en wel omdat het bestuur en de mensen van de Kerngroep alles zoveel mogelijk geruisloos hebben overgenomen. Iets waar ik heel erg blij mee ben.

Een en ander houdt wel in dat ik een flinke stap terug doe en geen congressen en partijbijeenkomsten maar (voorlopig) ook zeker geen plaatselijke vergaderingen meer ga doen. Het politieke werk in de commissie wordt overgenomen door John van Poortvliet met assistentie van Bennie Blom. Annemiek gaat het voorzitterschap waarnemen en ik blijf op de achtergrond aanwezig voor raad en daad, zoals men dat noemt. Ook het invullen van belastingformulieren gaat veranderen, maar daarover krijgen de betrokken mensen een persoonlijke brief. Met het invullen wordt begonnen na maart omdat dan alle gegevens van de belastingsite te halen zijn.
Omdat niet iedereen beschikt over voor iedereen begrijpelijke taal - en ik het ook erg graag doe; zal ik vanaf vandaag weer de website op gaan bouwen met berichten en allerlei zaken zoals jullie gewend waren.

Mijn gezondheid gaat vooruit mede doordat de rugpijn ver weg is en het vele vocht uit mijn lichaam langzamerhand wordt vervangen door spiermassa die helemaal verdwenen was. Ik moet nu alles eten dat ik voorheen moest laten staan om niet te zwaar te worden zoals chocolade, drop, volle melkproducten, vette vleeswaren enz. enz. Dat is wel lekker en het zal later vast en zeker tegenvallen om weer af te kicken. Het viel eerst nog niet mee om dat te gaan doen, maar ik het ziekenhuis krijg je dan gewoon niets anders te eten. Overigens niets dan lof voor de zeer goede 5-sterren behandeling in het ziekenhuis en niet te vergeten de liefdevolle maar vooral zeer menselijke zorg door het gehele verplegend team, niemand uitgezonderd. De rechtse koekebakkers uit Den Haag die allerlei bezuinigingen opleggen aan de zorg om hun eigen zakken en die van hun rijke rechtse vriendjes te vullen, zouden dit zelf eens een aantal weken persoonlijk moeten meemaken. Het lijkt mij sterk dat die dan nog willen bezuinigen en geld willen verdienen aan onze zieke medemensen.

Iedereen die mijn vrouw of mij heeft gebeld en hebben bijgestaan met vervoer enz.of een kaart hebben gestuurd danken wij erg hartelijk.Het is erg fijn om zoveel echte vrienden en vriendinnen te hebben

U bent hier