h

Nieuws uit 2012

29 oktober 2012

Algemene Beschouwingen 2012

Bennie-a
Het is weer zover, de begroting 2013 is er. Er is een jaar voorbij waarin vorderingen zijn gemaakt in de leesbaarheid van de financiële documenten. Rekening, bestuursrapportages en begrotingen worden kwalitatief steeds beter. Daarvoor natuurlijk lof aan het college en de werknemers van deze gemeentelijke organisatie.

Lees verder
13 oktober 2012

Centrumplan Zevenbergen

STANDPUNT SP MOERDIJK

Lees verder
30 september 2012

Water in Zevenbergen. Ja of Nee?

Water
Waar de voorzitter van de commissie Fysieke Infrastructuur vorige week het verhaal over het Centrumplan Zevenbergen van wethouder Grootenboer een ‘Marketingpraatje’ noemde, was dat misschien niet zo netjes van hem, maar wel het juiste woord voor het bijna letterlijk citeren uit haar eigen voorstel.

Lees verder
18 september 2012

300.000 lege woningen

Vlinderbuurt
Van de 7,2 miljoen woningen in Nederland stonden er op 1 januari 2011 driehonderdduizend leeg. Dat is 4,2 procent van de woningen. Een op de zeven leegstaande woningen is amper tien jaar oud.

Lees verder
29 augustus 2012

BOA's in lantaarnpalen

Bord ophangen
Burgemeester Jac Klijs heeft vandaag besloten dat de verwijderde borden allemaal terug worden gehangen door de BOA's. Hij zei o.a.
" Als alles moet worden verwijderd dat boven ooghoogte hangt, dan kunnen wij heel Nederland wel gaan slopen "

Lees verder
28 augustus 2012

SP: Stelende BOA ?

2010

Gisteravond bleek dat een groot aantal van de door ons afgelopen donderdag opgehangen lantaarnpaalborden waren verdwenen. Deze borden zijn volledig volgens de in de gemeente Moerdijk geldende beleidsregels opgehangen. Wij hebben besloten om aangifte van diefstal te doen bij de politie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier