h

Kiezersbedrog van PPV

2 november 2010

Kiezersbedrog van PPV

De PVV heeft al twee keer steun aan het kabinet-Rutte gegeven op punten uit het regeerakkoord waar deze partij zegt beslist niet achter te staan. In opdracht van leider Geert is nu ook ingestemd met het openbaar vervoer in de grote steden aan te besteden aan de marktpartij die het beste aanbod doet, terwijl dat niet verplicht is.

Richard de Mos, Kamerlid en Haags raadslid voor de PVV, moest in de gemeenteraad van den Haag uitleggen waarom hij tegen zijn zin - in opdracht van Wilders - meegaat met de wens van VVD en CDA om het openbaar vervoer in de grote steden aan te besteden aan de marktpartij die het beste aanbod doet. Hij zei daarover in de raad:

„Als raadslid ben ik tegen aanbesteding, maar als Tweede Kamerlid moet ik voor zijn”.

En stemde toen als raadslid gewoon voor marktwerking!

Lees verder in Trouw

U bent hier