h

LPM: Terugtrekkende beweging

12 oktober 2010

LPM: Terugtrekkende beweging

CDA wethouder Ada Grootenboer gaat nu inzien - veel te laat - dat er aan het door haar zeer sterk gepropageerde snoepjespakket (mmm), dat afhankelijk is van de aanleg van het overbodige industrieterrein LPM, meer mis is dan zij dacht.

Zij geeft nu toe dat het plan om bedrijven te verplaatsen van het Campinaterrein waarschijnlijk niet door zal gaan omdat het teveel geld gaat kosten. In een persbericht heeft zij dat onlangs bekendgemaakt. Door te klikken op onderstaande link kunt u dat lezen. De kop van het artikel heeft niets te maken met de inhoud en suggereert heel wat anders. Daar staan wij niet van te kijken want dit is de gebruikelijke CDA manier. Niet gewoon de waarheid vertellen maar verpakken in een woordenbrei en veel slagen om de arm houden. Dat neemt niet weg dat de eerste terugtrekkende beweging door haar is gemaakt, en dat zal niet de laatste zijn.

U bent hier