h

Hij leert het nooit...

16 mei 2010

Hij leert het nooit...

VVD wethouder Koevoets heeft al jarenlang moeite met het vertellen van de waarheid, hij geeft sterk misleidende antwoorden op vragen, en dat bij herhaling. Wij hoopten dat hij vanaf april 2010 netjes de waarheid zou gaan vertellen nu hij zijn lucratieve wethouderschap mag voortzetten. Maar dat doet hij nog steeds niet, Om dat direct de kop in te drukken hebben wij onderstaande brief aan B&W gestuurd.

Tijdens de vergadering van de raadscommissie Fysieke Infrastructuur op 11 mei zei wethouder Koevoets tijdens een debat over regels voor het bouwplaatsen voor carnavalswagens dat de Nota Accommodatiebeleid al was vastgesteld. Maar helaas hebben wij voor de zoveelste maal moeten constateren dat zijn uitlatingen niet door bewijzen worden gestaafd. De Nota Accommodatiebeleid is niet vastgesteld, althans nergens te vinden als zodanig in de gemeentelijke bestanden.

Er bestaat wel een notitie “Bouwstenen voor een toekomstig Accommodatiebeleid”, vastgesteld in de raadsvergadering dd 16 juli 2009. Hierin wordt opdracht gegeven aan B&W om te starten met het opstellen van een beleidsplan Accommodaties. Dat beleidsplan moet na realisatie eind 2009 in het voorjaar van 2010 worden ingezet om te komen tot een toekomstbestendig accommodatiebeleid ofwel de Nota Accommodatiebeleid.

Wij willen graag van uw College vernemen of er al opdracht is gegeven conform het raadsbesluit dd 16-07-2009. En zo ja, wanneer dat stuk echt gereed is. Na meer dan 4 jaar “werken” door wethouder Koevoets aan het accommodatiebeleid wordt het onderhand weleens tijd dat die nota er komt. Tevens verzoeken wij uw College om deze raadsperiode eerlijk en open naar de burgers te zijn en niet verder te gaan op de door wethouder Koevoets ingeslagen weg van misleiding.

Deze brief sturen wij u omdat het beter is ten halve te keren dan ten hele te dwalen. Als dit soort zaken niet drastisch de kop worden ingedrukt als zij opsteken zijn wij bang dat er weer niet veel terecht komt van alle goede voornemens die geuit zijn bij aanvang van deze raadsperiode. En daar zitten de inwoners van de gemeente Moerdijk echt niet op te wachten.

U bent hier