h

Motie van afkeuring afvalbeleid

8 februari 2010

Motie van afkeuring afvalbeleid

Tijdens de raadsvergadering van 21 januari hebben wij een motie van afkeuring ingediend tegen het collegebeleid. Maar vooral gericht tegen het wanbeleid van GroenLinks wethouder Wil Vissers.

De inhoud van onze motie die ging over het niet uitvoeren van een motie en twee niet-nagekomen toezegingen door het college werd inhoudelijk onderstreept door alle aanwezige partijen. Zelfs het CDA was het met ons eens.
Maar bij de stemming kwamen de (verkiezings)apen uit de mouwen, want het was de verkeerde tijd voor een dergelijke motie enz. enz. Het is opmerkelijk hoe laf politici worden in verkiezingstijd. Men zegt gewoon in de raad dat wij volkomen gelijk hebben, en dat deze zaken niet hadden moeten gebeuren. Maar het beleid afkeuren, ho maar. Terwijl er nota bene geen enkele straf of sanctie aan was verbonden. Wij blijven altijd onszelf, ook in verkiezingstijd, en gaan tevoren echt geen zoete broodjes bakken met andere partijen. Wij hebben onze principes en standpunten en gooien die niet overboord zoals met name GroenLinks heeft gedaan bij het LPM.

U bent hier