h

Eén, twee, veel...

5 januari 2010

Eén, twee, veel...

Na onze vragen over de papierbakken kregen wij heel snel antwoord van het college. Die brief kunt u onder dit stukje vinden. Maar dat roept wel de vraag op hoe het mogelijk is dat GroenLinks wethouder Wil Vissers maandenlang aan iedereen heeft verteld dat er "maar" 50 mensen kleinere bakken hadden aangevraagd

In het antwoord van B&W staat immers dat er ongeveer 150 hierom hebben gevraagd. Volgens ons heeft men zich geen snars aangetrokken van de aanvragen en zijn die pas echt geteld na ontvangst van onze brief van 12 december. Ook geloven wij echt niet dat er al bakken waren besteld toen de wethouder op 27 october vertelde dat zij de 50 huishoudens die om een kleinere papierbak hebben gevraagd op dat moment al tegemoet kon komen. Want die zouden snel binnenkomen, waarschijnlijk al in de week erna.

Duidelijk weer een geval van list en bedrog waar niemand meer van opkijkt. Deze manier van wanbestuur is immers kenmerkend voor de hele raadsperiode onder dit college. Wij hebben hier natuurlijk vragen over gesteld die u onder dit bericht kunt vinden. Wij zijn erg benieuwd wat voor antwoord er nu weer wordt verzonnen.

U bent hier