h

Nieuws uit 2009

25 december 2009

AFC funest voor landschap en klimaat

Milieudefensie heeft het provinciebestuur van Noord-Brabant verzocht zijn plannen voor de vestiging van een grote glastuinbouwlocatie van 220 hectare in Steenbergen in te trekken.

Lees verder
18 december 2009

SP-lid is Beste Buur van Nederland

Ons lid Tiny Kruysbeek uit Willemstad is vandaag uitgeroepen tot Beste Buur van Nederland. Zij behoorde al tot de drie hoogste genomineerden door de Buurtlinkers maar wist tot op het laatste moment niet dat ook de vakjury haar had verkozen.

Lees verder
17 december 2009

Burgemeester grijpt in bij papierbakken

Direct nadat onze vragen bij B&W binnen waren gekomen is burgemeester Wim Denie onderzoek uitgegaan en is behoorlijk boos geworden. Niet op ons als vragenstellers, maar wel op de verantwoordelijke leidinggevenden en managers die besloten hadden om de bakken eerst maar eens een tijdje op te slaan en er pas later iets mee te gaan doen. Terwijl alle adressen waar die naar toe moeten al sinds juni 2009 bekend zijn! Kortom, zo'n streek zal men geen tweede keer uithalen.

Lees verder
16 december 2009

Busje komt zo....

Twee dagdelen per week moet een groep mensen met een bijstandsuitkering verplicht gaan sporten in Oosterhout. Volgens B&W zouden die mensen door dat sporten sneller aan werk en uit de bijstand kunnen komen.

Lees verder
16 december 2009

B&W laat subsidie liggen

De Nederlandse binnenhavens hebben een extra impuls van 64 miljoen euro gekregen voor kwaliteitsverbetering en betere bereikbaarheid. Maar Moerdijk, met heel veel waterwegen en -werken, ontbreekt bij de ontvangers.

Lees verder
13 december 2009

Kleine papierbakken staan op de gemeentewerf


GroenLinks wethouder Wil Vissers heeft tijdens de vergadering van de commissie FI op 27 oktober toegezegd dat men de 50 huishoudens die om een kleinere papierbak hebben gevraagd op dat moment al kon helpen. Maar dat is nog steeds niet uitgevoerd, terwijl die bakken al weken gereed staan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier