h

Grote vis voor Borchwerf II

14 mei 2008

Grote vis voor Borchwerf II

Transportbedrijf De Rooy Warehousing vestigt zich op industrieterrein Borchwerf II in Roosendaal. In drie jaar tijd moet de komst van het bedrijf 250 arbeidsplaatsen opleveren. Een aantal ervan komt van de vestiging in Oosterhout, die gesloten wordt omdat daar niet genoeg ruimte meer is. Directeur Gerard de Rooy zegt dat er heel bewust voor Borchwerf II is gekozen: "Het is centraal gelegen en met een spoorverbinding"

Grote vis voor Borchwerf II

BN/DeStem 14 juni 2008
Transportbedrijf De Rooy Warehousing vestigt zich op industrieterrein Borchwerf II in Roosendaal. In drie jaar tijd moet de komst van het bedrijf 250 arbeidsplaatsen opleveren. Een aantal ervan komt van de vestiging in Oosterhout, die gesloten wordt omdat daar niet genoeg ruimte meer is. Directeur Gerard de Rooy zegt dat er heel bewust voor Borchwerf II is gekozen: "Het is centraal gelegen en met een spoorverbinding."

"Het gaat nu wel heel hard met de uitgifte van kavels", zegt een meer dan tevreden woordvoerder Hans de Bruin van Borchwerf II. Het opslag- en distributiecentrum met kantoor van De Rooy Warehousing wordt in drie fases gebouwd. Als eerste is met witgoedleveranciers een contract afgesloten om op 1 december 2008 een operationeel centrum te hebben met in eerste aanleg een oppervlakte van 45.000 vierkante meter.

Het volledig zelfstandige transportbedrijf werd in 1923 opgericht en telt momenteel zo'n 450 wagens. Naast het hoofdkantoor in Son zijn er vestigingen in België, Engeland, Polen, Spanje, Frankrijk en Italië.

Wethouder Jan Brans van Halderberge, dat ook participeert in Borchwerf II, zei gisteravond ingenomen te zijn met het binnenhalen van deze 'grote vis'. Transportbedrijf De Rooy Warehousing vestigt zich op industrieterrein Borchwerf II in Roosendaal. In drie jaar tijd moet de komst van het bedrijf 250 arbeidsplaatsen opleveren. Een aantal ervan komt van de vestiging in Oosterhout, die gesloten wordt omdat daar niet genoeg ruimte meer is. Directeur Gerard de Rooy zegt dat er heel bewust voor Borchwerf II is gekozen: "Het is centraal gelegen en met een spoorverbinding."

Het opslag- en distributiecentrum met kantoor van De Rooy Warehousing wordt in drie fases gebouwd. Als eerste is met witgoedleveranciers een contract afgesloten om op 1 december 2008 een operationeel centrum te hebben met in eerste aanleg een oppervlakte van 45.000 vierkante meter. Het volledig zelfstandige transportbedrijf werd in 1923 opgericht en telt momenteel zo'n 450 wagens. Naast het hoofdkantoor in Son zijn er vestigingen in België, Engeland, Polen, Spanje, Frankrijk en Italië.

Wethouder Jan Brans van Halderberge, dat ook participeert in Borchwerf II, zei gisteravond ingenomen te zijn met het binnenhalen van deze 'grote vis'.

U bent hier