h

Nieuws uit 2007

30 december 2007

Zienswijze SBBM

In juni 2007 heeft de Stichting Behoud Buitengebied Moerdijk ( SBBM ) een eerste zienswijze neergelegd over Moerdijk-Oost. Die kunt u hieronder lezen

Lees verder
23 december 2007

Gewenningsregeling AWBZ

De SP heeft nog net voor het eind van het jaar kunnen voorkomen dat mensen die in een AWBZ-instelling wonen omdat ze oud, gehandicapt of chronisch ziek zijn, vanaf 1 januari honderden euro's per maand meer moeten betalen.

Lees verder
23 december 2007

Landroof

Nederland is klein. Wie zoekt naar weidse land- schappen, vindt bijna altijd wel een ontsierende windmolen, schoorsteen of broeikas in zijn blikveld. Een heleboel mensen storen zich aan deze 'verrommeling’ van het landschap. Op mooie plekken verrijst steeds vaker lelijke bebouwing.

Lees verder
18 december 2007

B&W tegen Windpark

Naar aanleiding van een zeer verontrustende mededeling over het niet verlenen van medewerking door B&W aan het totstandkomen van Windpark Oud Dintel gaan wij daar vragen over stellen in de raadsvergadering op donderdag 13 december aanstaande.

Lees verder
18 december 2007

Meer bedrijfsterreinen

West-Brabant zou ruimte moeten bieden aan bedrijven waarvoor in de regio Rotterdam-Rijnmond geen plek meer is. In West-Brabant moeten er volgens een rapport van het Ruimtelijk Planbureau en het Centraal Planbureau snel meer industrieterreinen komen.

Lees verder
12 december 2007

Bibliotheek: De feiten

In de eerste week van december heeft de provincie eenzijdig het contract opgezegd over de bibliobussen met de gemeente Moerdijk. Dat betekent dat die met ingang van 1 augustus 2008 zijn verdwenen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier